Пятница, 29.03.2024, 07:18

Благотворительный Фонд СПОДІВАННЯ

Главная » 2014 » Июнь » 5 » Круглий стіл щодо впровадження інноваційної інтегрованої моделі з профілактики ВІЛ
00:11
Круглий стіл щодо впровадження інноваційної інтегрованої моделі з профілактики ВІЛ

5 червня, в конференц-залі готелю «Театральний» відбувся круглий стіл щодо впровадження інноваційної інтегрованої моделі з профілактики ВІЛ серед молодих жінок секс-бізнесу, осіб, які вживають ін’єкційні наркотики, та молоді, яка живе або працює на вулиці в Запорізькій області.

Даний проект реалізовується Департаментом охорони здоров’я Запорізької ОДА у співпраці з Координаційною радою з питань впровадження інноваційної інтегрованої моделі профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги та підтримки молодих жінок групи ризику в м. Запоріжжя, за сприяння Міністерства охорони здоров’я України, Представництва ЮНІСЕФ в Україні, та за технічної підтримки Центру глобального громадського здоров’я (ЦГГЗ) Університету Манітоби (УМ), Міжнародного центру інфекційних захворювань та Українського інституту соціальних досліджень імені О. Яременка.

Завданням проекту є розбудова та зміцнення існуючих мереж постачальників медичних послуг, неурядових організацій (БФ «Сподівання» та ОВ ВМ ЛЖВ), що працюють із зазначеними цільовими групами, та закладів та установ, що надають послуги ключовим групам населення. У такий спосіб, проект сподівається розширити охоплення та підвищити якість й комплексність послуг для молодих жінок секс-біснесу, осіб, які вживають, та молоді, яка живе або працює на вулиці.

Проект сприятиме створенню сприятливого середовища для ефективного розширення послуг з профілактики, лікування, догляду, і підтримки у зв’язку з ВІЛ.

Просмотров: 486 | Добавил: spodivannya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: